Psihoterapie on-line

Trăim într-o lume modernă, supratehonologizată în care distanţele sunt desfiinţate cu ajutorul internetului.
Psihoterapia on-line se adresează îndeosebi personelor care trăiesc în alte ţări şi cărora le este mai confortabil să discute în limba maternă, dar şi clienţilor aflaţi temporar în alte oraşe sau ţări care sunt într-un proces terapeutic şi nu vor să întrerupă terapia.
În cadrul terapiei on-line se respectă aceleaşi condiţii ale cadrului terapeutic din cabinet: confidenţialitatea terapiei, acceptare pozitivă necondiţionată, empatie.
Ce presupune o şedinţă de psihoterapie on-line:
– o legătură bună de internet
– o cameră web
– un cont Skype
Programarea unei sedinţe de terapie on-line se face în modul urmator:
1. Programarea va fi făcută pe e-mail laurrentiudobrota@yahoo.com
2. În e-mail clientul va prezenta situaţia/problema cu care se confruntă. Psitoterapeutul va răspunde în 24 de ore pentru stabilirea unei întâlniri pe Skype. În e-mailul trimis de către client se va scrie si contul de Skype. Această sesiune între client-terapeut va fi gratis.
3. Plata şedinţelor va fi de 100 lei sau de 25 euro numai după primirea facturii proforme din partea psihoterapeutului,eventualele comisioane bancare nu vor fi supportate de psihoterapeut. Plata şedinţelor este considerată confirmată doar în urma trimiterii dovezii de plată şi a primirii a unui e-mail de confirmare din partea psihoterapeutului. Psihoterapeutul va trimite numărul de cont şi banca unde vor fi viaţi banii.
4. Suma achitată pentru o şedinţă nu se va returna în cazul în care nu participaţi la o şedinţă programată.
5. Acest serviciu se adresează persoanelor peste 18 ani, persoanele sub 18 ani având nevoie de procură din partea părinţilor sau a unui tutore şi se defăşoară în baza unui contract semnat între psihoterapeut şi client. Durata unei şedinţe este de 50 de minute.
6. Datele şi informaţiile din şedinţele de terapie sunt confidenţiale şi nu vor fi făcute înregistrări audio sau video.

Psiholog-psihoterapeut Laurenţiu Dobrotă
Adresă e-mail: laurrentiudobrota@yahoo.com
Adresă Skype: laurentiu.dobrota
Telefon: 0723233195


·