Viziune

Centrul pentru Dezvoltare Personală este o asociaţie non-guvernamentală care oferă o gamă largă de servicii în domeniul psihologic pentru persoane individuale, cupluri şi familii sau grupuri. Temele cu care lucrăm sunt foarte diverse, pot fi de la provocări emoţionale la cele interpersonale.

Principiile CDP sunt:

  • Fiecare persoana este unică;
  • Orice persoană se poate dezvolta, indiferent de nivelul la care se află;
  • Orice persoană are o serie de capacităţi pe care se poate baza;
  • Clientul este expertul propriei vieţi;

Echipa CDP este o echipă matură şi, în acelaşi timp, în continuă pregătire profesională. Suntem la curent cu cele mai noi informaţii din domeniul psihologiei, psihoterapiei şi dezvoltării personale pentru a fi cât mai aproape atât de comunitatea psihoterapeutică modernă, cât şi de beneficiarii noştri.

Activitatea CDP mai cuprinde şi dezvoltarea de proiecte sociale, realizarea unor cercetări ştiinţifice în domeniul psihoterapiei şi organizarea de evenimente în domeniul psihologic.

Directionează 2% din impozitul pe profit Asociaţiei Centrul Pentru Dezvoltare Personală completând Formularul 230 sau 200 (declaraţia 230 sau 200)

Codul Fiscal pune la dispozitia cetăţenilor români care au realizat venituri impozabile în anul fiscal anterior, posibilitatea de a redirecţiona 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2014, către o organizaţie neguvernamentală. Formularele 230 (pentru venituri salariale) şi 200 (pentru venituri din alte surse) denumite şi Declaraţia 230, respectiv, Declaraţia 200, trebuiesc completate cu datele noastre:

  • Denumire entitate nonprofit: Asociatia Centrul pentru Dezvoltare Personala
  • Cont de identitate fiscala a entitatii nonprofit: 18598285
  • Cont bancar (IBAN): RO17RNCB0090051314710001BCR

Apoi trebuiesc completate cu informaţiile dumneavoastră şi depuse la Administraţia Financiară de care aparţineţi. In cazul în care realizaţi venituri din salarii şi asimilate acestora, formularul 230 poate fi depus şi online [Instructiuni AICI]. De asemenea, le puteţi scana şi trimite la adresa de mail office@cdppsi.ro, iar noi ne vom ocupa ca aceste formulare să ajungă la administraţia financiară a sectorului în care locuiţi. Cererea 230 sau, după caz, formularul 200 trebuie să fie depuse, conform legii, la Administraţia Financiară până la data de 25 Mai.

Formular 230

formularul-declaratia-200

În cazul în care sunteţi patronul sau managerul unei firme şi doriţi să sprijiniţi proiectele AGORAPsi Centrul pentru Dezvoltare Personală, puteţi afla mai multe informaţii despre această facilitate [AICI] şi [Extras_cod_fiscal]